top of page

Loveshoot

Wat kan je verwachten tijdens een love fotoshoot?

 

Voor

Wanneer jullie contact met mij opnemen via de mail, zullen we samen jullie persoonlijke wensen en ideeën doornemen. Op basis daarvan overleggen we op welke mooie buitenlocatie we de fotoshoot zullen doen. Ook bespreken we een geschikte datum en tijd.

Tijdens

Op de dag van de fotoshoot zie we elkaar op de afgesproken locatie. In het begin is het vaak nog wat wennen met de camera, maar we nemen lekker de tijd om het zo ontspannen en natuurlijk te laten voelen. Misschien hebben jullie op internet al inspiratie opgedaan voor iets wat jullie graag zou willen proberen? Dan kunnen we dit altijd meenemen tijdens de fotoshoot! 

Voor de fotoshoot kan je verschillende outfits meenemen en tussendoor wisselen. Voor de foto's is het mooi als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Zachte stofjes en natuurtinten zijn erg mooi op de foto en sluit ook mooi aan op de omgeving op de foto.

De fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren, maar als we meer tijd nodig hebben is dat natuurlijk geen probleem.

Na

Na de fotoshoot ontvangen jullie van mij binnen één week de factuur. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal 20 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Vanaf dan kan je ermee doen wat je wil!

Prijzen

Love fotoshoot: €85


Hierbij zit inbegrepen:

  • 1 uur foto’s maken;

  • Minimaal 20 foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;

  • Foto’s digitaal verstuurd via Wetransfer;

  • Inclusief reiskosten t/m 20 kilometer vanaf Amersfoort;

  • Exclusief BTW.

bottom of page