top of page

Portret

Wil je graag eens professionele foto's van jezelf laten maken?

Of een zakelijk portret om te gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn? Superleuk, ik doe het graag voor je! 

Wat kan je verwachten tijdens een portret fotoshoot?

 

Voor

Zodra je contact met mij opneemt, zullen we samen je wensen bespreken. Op basis daarvan kunnen we kijken of de fotoshoot bij jouw thuis zal zijn of op een andere mooie locatie. Ook zoeken we dan naar een geschikte datum en tijd.

Tijdens

Op de dag van de fotoshoot zien we elkaar op de afgesproken locatie. We nemen lekker de tijd om het zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Niks moet en alles mag. Heb je ergens al inspiratie opgedaan voor iets wat je graag voor de foto zou willen proberen? Dan kunnen we dit altijd tijdens de fotoshoot meenemen! 

Tijdens de fotoshoot doen we verschillende posities voor wat variatie. Ook kan je verschillende outfits meenemen en tussendoor wisselen. Een kledingtip is om te kiezen voor zachte of lichte kleuren. Drukke printjes of felle kleuren leiden vaak af op een foto.
De fotoshoot zal niet langer dan 60 minuten duren, maar als dit uitloopt is dat ook geen enkel probleem. Er is geen haast en ik neem graag de tijd voor jou om samen wat moois te maken. 

Na

Na de fotoshoot ontvang je van mij binnen één week de factuur. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal 15 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer. En dan kan je ermee doen wat je wil!

Prijzen

Portret fotoshoot: €45


Hierbij zit inbegrepen:

  • 1 uur foto’s maken;

  • Verschillende posities mogelijk;

  • Minimaal 15 foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;

  • Foto’s verstuurd via Wetransfer;

  • Inclusief reiskosten t/m 20 kilometer, hierna €0,35 per kilometer;

  • Exclusief BTW.

bottom of page