top of page

Familie

Yvette Smink fotografie-7.jpg

Maar hoe gaat dat dan, zo'n familie reportage?

Voor

Wanneer jullie contact met mij opnemen, zullen we samen jullie persoonlijke wensen doornemen. We besluiten samen welke mooie buitenlocatie jullie aanspreekt. Ook bespreken we dan een geschikte datum en tijd.​

Tijdens

We zien elkaar op de afgesproken locatie en gaan we lekker aan de slag. Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd. Vaak is het even wennen om voor de camera te staan, maar samen maken we er een ontspannen moment van. 

Naast de groepsfoto’s maak ik ook foto’s van de gezinnen/stellen apart, van de kinderen en verder iedere samenstelling die jullie leuk vinden. Zo krijgt elk gezin z’n eigen minishoot.

Heb je ergens een leuk idee gezien en zou je dit graag voor de foto willen proberen? Geen probleem, dan kunnen we dit altijd tijdens de fotoshoot meenemen! Voor de kleintjes mag je altijd wat speelgoed of een favoriete knuffel mee nemen. Hebben jullie een hond? Hoe leuk is het om deze ook terug te zien op de foto's!

 

Qua kleding is het mooi als jullie op elkaar afgestemd zijn. Daarvoor hoef je er echt niet allemaal hetzelfde uit te zien of in dezelfde kleur gekleed te zijn. Het werkt vaak makkelijk om een kleurenpallet aan te houden. Kies een paar mooie basiskleuren. Hier kan je dan weer mee wisselen in verschillende tinten van die kleur.

Zachte stofjes met natuur- en aardetinten passen erg mooi bij mijn stijl van fotografie. Liever geen kleding met kleine stippen en/of strepen, grote opvallende logo's of felle kleuren. Hoe groter de groep, hoe belangrijker dit is.

Omdat het grotere groepen kunnen zijn, zijn de aangegeven tijden alleen indicaties. Wanneer er meer tijd nodig is, is het geen enkel probleem

om nog wat langer bezig te zijn.​

Na

Na de fotoshoot ontvang je van mij binnen één week de factuur. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal 25 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer.

Deze leuke herinneringen kan niemand jullie meer afnemen! 

Prijzen

Familie fotoshoot van 1 t/m 4 personen: €150

Hierna per extra persoon €20

kinderen t/m 12 jaar; €8 per extra kind

Dit is tot een maximum van 20 personen.


Hierbij zit inbegrepen:

  • 1-2 uur foto’s maken;

  • Verschillende samenstellingen;

  • Minimaal 25 foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;

  • Foto’s digitaal verstuurd via Wetransfer;

  • Inclusief reiskosten t/m 20 kilometer vanaf Amersfoort;

  • Inclusief BTW.

bottom of page