top of page

Zwanger

Yvette Smink fotografie-37.jpg

Hoe gaat zo'n fotoshoot?

 

Voor

Wanneer je contact met mij opneemt via de mail, zullen we samen je persoonlijke wensen en ideeën doornemen. Op basis daarvan overleggen we of we de fotoshoot bij je thuis zullen doen of op een mooie buitenlocatie. Ook bespreken we dan een geschikte datum en tijd.

Een zwangerschap fotoshoot is het mooiste om te doen vanaf week 30.

Tijdens

Op de dag van de fotoshoot zien we elkaar op de locatie en nemen we lekker de tijd om foto's te maken. We doen er alles aan om het ontspannen en natuurlijk te laten verlopen. Niks moet, alles mag. Heb je ergens al inspiratie opgedaan voor iets wat je graag voor de foto zou willen proberen? Dan kunnen we dit altijd tijdens de fotoshoot meenemen! 

 

Tijdens de fotoshoot doen we verschillende samenstellingen en posities. Ook kan je verschillende outfits meenemen en tussendoor wisselen. Voor de foto's is het mooi als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed. De fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren, maar als dit uitloopt is dat ook geen enkel probleem. Er is geen haast en ik neem graag de tijd voor jou om de mooiste foto's te maken. 

Na

Na de fotoshoot ontvang je van mij binnen één week de factuur. Zodra de betaling is gedaan, ontvang je van mij minimaal 20 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Vanaf dan kan je ermee doen wat je wil!

Prijzen

Zwangerschapsreportage: €130


Hierbij zit inbegrepen:

  • 1 uur foto’s maken;

  • Verschillende samenstellingen mogelijk;

  • Minimaal 20 foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;

  • Foto’s digitaal verstuurd via Wetransfer;

  • Inclusief reiskosten t/m 20 kilometer vanaf Amersfoort;

  • Inclusief BTW.

bottom of page