top of page

Baby

Yvette Smink fotografie-25.jpg

Wat kan je verwachten tijdens een newborn fotoshoot?

 

Voor

Wanneer jullie besloten hebben dat ik degene mag zijn die jullie baby op de foto mag zetten, zullen we samen een datum en tijd afspreken voor de fotoshoot. Het zal plaats vinden bij jullie thuis. Voor jullie en de baby in een fijne, vertrouwde omgeving.

Tijdens

Op de afgesproken dag kom ik jullie kant op. Ik neem zelf wat fijne dekentjes mee maar vaak kijken we bij jullie ook nog even wat we kunnen gebruiken.

Voor de kleding is het met de foto's erg mooi als zowel de baby als jullie zelf zachte stofjes dragen in rustige natuurtinten. Dit zorgt voor foto's die de zachtheid van een baby nog meer naar voren laten komen. Ook maakt dit een mooi geheel op de foto. 

Omdat ik bij jullie thuis zal komen voor de fotoshoot, is tussendoor omkleden natuurlijk een stuk makkelijker, net als het voeden of eventueel verschonen wanneer dit nodig is. Elke baby reageert natuurlijk anders en daarom zijn de tijden alleen indicaties. Wanneer er meer tijd nodig is, is dat geen enkel probleem. Ik hou altijd een ruime tijd aan voor jullie fotoshoot.

Na

Na de fotoshoot ontvang je van mij binnen één week de factuur. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal 20 professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Vanaf dan kan je ermee doen wat je wil!

Prijzen

New born fotoshoot: €150

Hierbij zit inbegrepen:

  • 1-2 uur foto's maken;

  • Verschillende samenstellingen mogelijk;

  • Minimaal 20 foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;

  • Foto’s digitaal verstuurd via Wetransfer;

  • Inclusief reiskosten t/m 20 kilometer vanaf Amersfoort;

  • Inclusief BTW.

bottom of page